06 - 44 710 637

Stefan De Tuinman

 

Klanten 

 

Veel van mijn klanten komen uit Veendam (waar ik gevestigd ben) en Muntendam.  Over het algemeen zijn mijn opdrachten particulier, maar ik heb ook een aantal zakelijke klanten. Voor één van hen heb ik bijvoorbeeld gewerkt aan de vergroening van een schoolplein. 

 

Ervaring 

 

Mijn achtergrond is in landschapsontwerp. Uiteindelijk begon het toch te kriebelen om het kantoor te verlaten en vooral lekker buiten bezig te zijn. Nu heb ik inmiddels al een aantal jaar mijn eigen bedrijf, waarmee ik tuinen onderhoud, en aanleg doe van beplanting en gazons. Aanvankelijk deed ik dit in combinatie met vrijwilligerswerk, bij de Heemtuin (Muntendam) en Staatsbosbeheer (Westerwolde). Maar door toename van opdrachten ben ik nu al een tijdje full time werkzaam voor mijn bedrijf.

Uw persoonlijke hulp in de tuin

 

Als eenmanszaak sta ik garant voor het werk dat ik lever. Wanneer u belt weet u altijd wie u aan de telefoon krijgt, en wie er bij u in de tuin aan het werk is. Op deze manier onderscheid ik me van grotere groenbedrijven.

 

Een aantal van mijn klanten kon in het verleden niet terecht bij grotere hoveniersbedrijven. Weer anderen hadden slechte ervaringen met onbetrouwbare types die geen goede diensten leveren. Met mij weet u precies waar u aan toe bent. Ik ben professioneel, open en eerlijk. Met dit vertrouwen heb ik de afgelopen jaren een goede band opgebouwd met mijn klanten.  

Tarieven

 

Uurtarief of liever een vaste prijsafspraak? Periodiek onderhoud of een enkele klus? Het is allemaal mogelijk. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken, of neem een kijkje op de tarieven pagina.